Dinsdag 17 september 2019

Transfer per bus – vertrek om 03.30 uur aan Palethe – naar de luchthaven van Rotterdam. Vlucht met Transavia : vertrek 07.30 uur en aankomst in Lamezia Terme om 10.05 uur.

Transfer naar het hotel. Lunch in het hotel. We verblijven deze rondreis in één hotel IPOMEA CLUB**** in Capo Vaticano. Avondeten in het hotel

Woensdag 18 septembe 2019

Na het ontbijt bezoeken we Tropea, beroemd om zijn rode uien en het meest gefotografeerde heiligdom van Calabria, de Santa Maria dell'Isola.

Na de lunch verkennen wij Capo Vaticano, onze verblijfplaats.

Donderdag 19 september 2019  

 Door het binnenland rijden we naar Gerace met zijn prachtige Borghi. Na de lunch rijden we terug naar ons hotel.

Vrijdag 20 september 2019

Vandaag bezoeken Reggio di Calabria met zijn prachtige strandpromenade, prachtige dom en museum. De "krijgers" moet je gezien hebben.

Na de lunch bezoeken we nog het schillderachtige dorpje Scilla

Zaterdag 21 september 2019

Een rustige uitstap naar het mooi gelegen dorpje Pizzo. De specialiteit van dit dorpje is de "tartuffo di Pizzo". Dat moet je gewoon proeven.. Heerlijk

Zondeg 22 september 2019:

Vandaag varen we naar de Eolische eilanden. We gaan een zwavelkuur ondergaan op het eiland Vulcano. Daarna varen we verder naar Lipari waar we lunchen (vije lunch) en als laatste eiland, bezoeken we het zwarte Stromboli-eiland.

Maandag 23 september 2019.

Vandaag is het voor velen een echte rustdag. Heerlijk luieren aan het strand (strandstoel en parasol is inbegrepen). Anderen gaan genieten van een heerlijke wandeling door de prachtige natuur in de omgeving.

Lunchen (vrije lunch) kan je in één van de heerlijke visrestaurantjes van Vaticano of in het hotel.

Dinsdag 24 september 2019

Na het ontbijt, vertrekken we naar de luchthaven en vliegen terug naar Rotterdam. Daar wacht de bus om ons veilig terug naar Pelt te brengen.

Vlucht met Transavia    Lamezia Terme10.50u - Rotterdam 13.35u.

 

 

Praktische gegevens :

Deze reis (ism Limburg International) wordt aangeboden aan de prijs van € 1.265 p.p. in een tweepersoonskamer voor leden van Tuinhier Overpelt. Niet leden betalen € 10 extra.

INBEGREPEN

  • Bustransfer Pelt - Rotterdam H/T
  • Vlucht met Transavia
  • Toeristentaks
  • De lunches op dag 1, 2, 3, 4 en 5.
  • Bij alle lunches en ook bij het avondeten is wijn/water inberepen.
  • Boottocht naar de Eolische eilanden
  • Alle uitstappen zoals vermeld met een locale autocar uitsluitend voor onze groep.
  • Nederlandstalig gids

 

Niet inbegrepen

Lunch dag 6 en 7.

Persoonlijke uitgaven

Inkomgelden : ca € 20

Toeslag voor een éénpersoonskamer is 298 euro.

Vrijblijvend is een annuleringsverzekering mogelijk aan 70 euro (reis- + annuleringsverzekering aan 95 euro) p.persoon

 

Leden van Tuinhier Pelt kunnen inschrijven voor deze reis door een mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van de juiste gegevens (naam + voornaam + geboortedatum) zoals vermeld staat op uw identiteitskaart. Dit is zeer belangrijk voor het boeken van de vliegtickets. Ook vermeldt u :  ik wil een annuleringsverzekering, een reis +annuleringsverzekering of ik wil geen verzekering.

De inschrijving is pas definitief als het voorschot (€ 300 p.p.) + de bedragen voor de eventuele verzekering op rekening BE15 0011 5759 1330 van Tuinreizen Pelt met vermelding Calabria.

 

Nog vragen ?  mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of bel 0472 551951

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Logo Tuinhier klein 0