==============================================

Onder de leiding van een gids maken we een wandeling door deze schitterende tuin van Eden. We maken kennis met oude kweekmethoden en vroegere groenten. We kunnen de fruitbewaarplaats-oud-model bezoeken, de bijenkorf ontdekken en genieten van een schitterend uitzicht op het kasteel van Gaasbeek en het Pajottenland!

'sMiddags eten we in het restaurant Casy een lunch met streekgerechten.

Na de lunch verkennen we de rozentuin Coloma in Sint-Pieters-Leeuw, een rozentuin van absoluut wereldniveau. Hier groeien meer dan 3.000 verschillende rozenvariëteiten uit alle werelddelen op 15 hectare. In de Rozentuin van Coloma is het heerlijk wandelen en kuieren.

We sluiten onze uitstap af met een bezoek aan een brouwerij van de befaamde Geuze en Kriek. We zijn tenslotte in Pajottenland. We proberen er de geheimen van de Geuze en de Kriek te ontrafelen. Als dat niet lukt, dan proeven we godendranken wel.

 

 

 

 

 

Praktisch :

Deze dagtrip kan u meemaken voor de prijs van 50 euro p.p.

In de prijs inbegrepen :

  • Busreis
  • Inkom en rondleiding met gids in de Museumtuin van Gaasbeek
  • Lunch in Restaurant Casy ( soep, hoofdschotel, dessert)
  • Inkomen en rondleiding met gids in de rozentuin van Coloma
  • Bezoek met gids en met degustatie ( 2 consumpties) in brouwerij Boon.

 

Opgelet er kunnen slechts 50 p. mee.

Voor diegenen die aangemeld hebben tijdens de nieuwjaarsreceptie :

zo vlug mogelijk de inschrijving bevestigen door het storten van het voorschot  van € 15 op rekening BE15 0011 5759 1330 van Tuinhier Reizen.Heb jij ter plaatse contant betaald, dan is de inschrijving in orde.

 

Voor de andere kandidaat-reizigers : eerst informeren bij Robert Sleurs  op 0495/545438 of er nog plaats vrij is en dan het voorschot (€ 15)  storten op rekening BE15 0011 5759 1330 van Tuinhier Reizen met vermelding Pajottenland en het aantal personen.

 

Dus eerst informeren of er nog plaatsen vrij zijn 0495/545438

 

Logo Tuinhier klein 0