De Jezuiten uit Maastricht brachten in deze onderaardse mergelgroeve talloze prachtige tekeningen in houtskool en kleur aan.

Verder hakten zij een groot aantal indrukwekkende reliëfs en beelden in de mergelwanden. Samen met de gids loop je door het museum en zie je gevleugelde stieren, het Alhambra (compleet met fontein en vijver), Christus naast Boeddha, het hoofd van Ramses II en vele andere bezienswaardigheden die het interieur van de onderaardse gangen verfraaien.

's Middags lunchen we in de Waterburcht in Millen. ( soep, hoofdschotel, dessert).

Na de lunch rijden we naar het wijndomein Slavante, dat gelegen is op de steile oevers boven de Maas. Hier vernemen we van de gids alles over het werk in de wijngaard. Werken moeten wij niet, maar we mogen wel de wijn proeven.

Na de degustatie rijden we verder naar de stad Maastricht. Hier kan u mee met een wandeling. Gaat u liever shoppen ? Geen probleem : winkels zijn er in overvloed. Liever genieten van een terrasje ? Ook geen probleem, er zal zeker nog wel ergens een plaatsje vrij zijn.

 

 

Deze uitstap kan u meemaken voor de prijs van 55 euro p.p.

In de prijs inbegrepen :

  • Busreis
  • Inkom en rondleiding in de Jezuïtengrot
  • Lunch in de Waterburcht in Millen
  • Rondleiding met degustatie van 3 wijnen op het wijndomein Slavante
  • Wandeling door Maastricht

Opgelet : er kunnen slechts 50 personen mee.

Voor diegenen die aangemeld hebben tijdens de nieuwjaarsreceptie :

zo vlug mogelijk de inschrijving bevestigen door het storten van het voorschot  van € 20 op rekening BE15 0011 5759 1330 van Tuinhier Reizen.Heb jij ter plaatse contant betaald, dan is de inschrijving in orde.

Voor de andere kandidaat-reizigers : eerst informeren bij Robert Sleurs  op 0495/545438 of er nog plaats vrij is en dan het voorschot storten op rekening BE15 0011 5759 1330 van Tuinhier Reizen met vermelding Maastricht en het aantal personen.

 

Logo Tuinhier klein 0